Staj Uygulama Esasları Bilgilendirme Toplantısı hk.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

Stajlarınız, lisans eğitim-öğretiminde alınan teorik ve uygulamalı bilgileri pekiştirmek için öngörülmüş ve eğitim-öğretimin bir parçası sayılan öğretim süreci içinde zamanı, süresi ve konusu belirlenen ilkeler doğrultusunda her fakültenin kendi bölümlerindeki lisans öğretiminin özelliklerine ve gereklerine göre belirlediği “Fakülte Lisans Öğretimi Staj Uygulama İlkeleri” ve “Kimya Bölümü Staj Uygulama Esasları” çerçevesinde, özel veya kamu iş yerlerinde yapılacak uygulama çalışmalarıdır.

“Kimya Bölümü Staj Uygulama Esasları” kapsamında gerçekleştireceğiniz stajların sorunsuz yürümesi ve başarıyla tamamlanması amacıyla “Staj Komisyonu” tarafından  bilgilendirme toplantısı aşağıda belirtilen tarihte yapılacaktır.

Bilgilendirme toplantısına katılmanızı rica ederiz.

Doç. Dr. İbrahim Erden

Bölüm Staj Komisyonu Başkanı